Ласкаво просимо на сайт ShopTobi

Політика конфіденційності та захисту персональних даних


Дякую за відвідування сайту https://shoptobi.com.ua Сподіваємося, вам подобається дізнаватися більше про ТОВ «ШопТобі» і наші групи товарів, які представлені на сайті.

У цьому документі викладається політика компанії ШопТобі в області конфіденційності, а також детально роз'яснюється порядок збору та обробки персональних даних з використанням мережі Інтернет та інших електронних мереж зв'язку. При наявності будь-яких питань щодо ваших персональних даних зв'яжіться з нами за адресою, вказаною в розділі «Контакти». Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

1. Визначення термінів

1.1 У даній Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:

  • «Інтернет-магазин ШопТобі далі Інтернет-Магазин» -, ресурс який здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
  • «Персональні дані» - будь-яка інформація, що відноситься прямо або побічно до конкретної або визначеної фізичної особи (суб'єкту персональних даних).
  • «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
  • «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкове дотримання Адміністратором або іншими особами, які отримали доступ до персональних даних,  вимоги не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
  • «Користувач» - особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.
  • «Cookies» - невеликий фрагмент даних, який відправлений веб-сервером, і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
  • «IP-адреса» - унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, створеної за протоколом IP.


2. Предмет політики конфіденційності

2.1. Користуючись сайтом або купуючи товар, який пропонується на сайті, користувач підтверджує, що дає згоду Інтернет-магазину і уповноваженим ним особам, на обробку персональних даних, а також що є повнолітньою особою.

2.2. Користувач дає свою згоду Інтернет-магазину на обробку отриманої інформації, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, виправлення), використання, поширення, знеособлення, блокування, знищення персональних даних, з метою заходів, спрямованих на формування бази даних користувачів , складання статистичної звітності, проведення маркетингових досліджень, а також здійснення взаємодії з користувачем, в тому числі по мережах електрозв'язку, включаючи надсилання SMS-повідомлень і електронних листів, до відкликання такої згоди.

2.3. Користувач підтверджує свою згоду з тим, що Інтернет-магазин має право взаємодіяти з Користувачем шляхом здійснення прямих контактів за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, мережа Інтернет і ін.

2.4. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, включають в себе, але не обмежуються наступною інформацією:

  • ПІБ Користувача;
  • контактний телефон;
  • адреса доставки товару;
  • адреса електронної пошти (e-mail);


3. Цілі збору і обробки персональних даних

3.1. Персональну інформацію Користувача Інтернет-магазину використовує для таких цілей:

  • ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару
    дистанційним способом з Інтернет-магазином.
  • надання Користувачеві ефективної клієнтської підтримки;
    надання інформації про товари, рекламних акціях, що проводяться Інтернет-магазином, відповідей на запити, а також виконання своїх зобов'язань перед
    споживачами товарів;
  • проведення статистичних та інших досліджень на основі знеособлених даних.

4. Категорії зібраних даних

4.1.Категоріі Персональних даних, збір яких здійснює сайт, включають: Файли «cookie» і Дані про використання мережевих ресурсів.

4.2. Персональні дані можуть надаватися Користувачем самостійно або їх збір може автоматично здійснювати сайт при його використанні. Якщо не вказано інше, сайт https://shoptobi.com.ua/ використовує файли «cookie» (або інші засоби відстеження) для ідентифікації користувачів і запам'ятовування встановлених ними глобальних параметрів налаштування виключно в цілях надання послуги, що вимагається Користувачеві.

4.3. Користувачі несуть відповідальність за Персональні дані третіх осіб, які вони отримують, публікують або надають іншим особам, використовуючи сайт, і підтверджують, що у них є згода третьої особи на надання Даних Власнику.

5. Способи і терміни обробки персональних даних

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Інтернет-магазин має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого в Інтернет-магазині, включаючи доставку Товару.

6. Права користувача

6.1. Користувачі мають право в будь-який час дізнатися, чи були збережені їх Персональні дані, і можуть писати звернення на support@shoptobi.com.ua, щоб дізнатися їх зміст і походження, перевірити їх достовірність, або попросити їх доповнити, анулювати, оновити або виправити, блокувати будь-які дані, що зберігаються при порушенні закону, а також виступити проти їх обробки за всіма без винятку законних підставах.

7. Політика щодо файлів Cookie

7.1. Сайт збирає інформацію про відвідування Вами нашого сайту з метою отримання статистики відвідувань і ефективності їх використання, формування персонального підходу і адаптації до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких - cookie-файли. Це дані, які веб-сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп'ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

7.2. Cookie-файли використовуються для оцінки ефективності веб-сайтів (наприклад, для визначення кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тем і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його перевагами. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити досвід.

8. Безпека персональних даних

8.1. Інтернет-магазин приймає необхідні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

8.2. Дана Політика конфіденційності поширюється тільки на сайт Інтернет-магазину. Якщо по посиланнях, розміщеним на сайті останнього, Користувач зайде на ресурси третіх осіб, Інтернет-магазин за його дії відповідальності не несе.

8.3. Персональні дані Користувача можуть бути використані в юридичних цілях в суді або на етапах, що ведуть до можливого звернення до суду в зв'язку з тим, що сайт або послуги використовувалися неналежним чином.

Користувач обізнаний про те, що адміністарція сайту може бути змушена повідомити персональні дані на вимогу органів державної влади.

9. Додаткові умови

9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

9.3. У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними до Правил, Користувач повинен припинити користуватися сайтом, а також вимагати, щоб Адміністрація сайту видалила його Персональні дані.